Metoda Britanica

metoda Britanica

O limba straina, din doua vorbe

Se spune ca traiesti o viata in plus cu fiecare limba straina noua pe care o vorbesti. Desi este minunat sa explorezi fara graba cultura unei tari, lipsa timpului si interesele imediate impun un sistem eficient si pragmatic de invatare a limbii straine.

Pasul 1. Comunicare.

Acesta este secretul pe care noi mizam si prin care identificam nevoile si obiectivele cursantului nostru, pentru a-l indruma ulterior catre indeplinirea potentialului

Pasul 2. Identificare.

Fiecare cursant este diferit, cu varsta, intentii, interese si obiective proprii. Dupa ce le identificam, putem adapta procesul de predare pentru a acoperi nevoile specifice de comunicare.

Pasul 3. Personalizare.

Eficienta invatarii unei limbi depinde de adaptarea metodei la personalitatea cursantului. Folosind ca sursa de inspiratie celebra „Teorie a inteligentelor multiple” a profesorului Howard Gardner, vom activa potentialul de invatare al fiecarui cursant. Astfel, fiecare curs devine o experienta personalizata, adaptata obiectivelor si preferintelor exprimate anterior.

Pasul 4. Eficienta prin creativitate.

Fata de metodele clasice – explicarea si clarificarea conceptelor, dialogul, ajustarea permanenta a stilului de livrare ­– aducem un plus prin dorinta de a stimula creativitatea si spiritul ludic al cursantului, focusandu-ne pe o serie de activitati proiectate intr-o maniera creativa, ca parte a actului de educatie.

Micii invatacei se vor bucura de cele mai moderne tehnici de predare: jocuri de rol, exersarea limbii prin povesti, lucru in echipa, field trips si altele. Avansarea in varsta aduce strategii noi de predare, pentru obtinerea unui nivel superior de pregatire lingvistica. Metodele de predare interactive sunt mereu centrate pe stilul personal de invatare si pe profilului companiei, in cazul grupurilor.

Pasul 5. Progresul inregistrat odata cu fiecare lectie parcursa.

Vrem sa ne bucuram impreuna de progresul tau lingvistic. Pe langa cursul propriu-zis, ne face placere sa iti oferim o experienta placuta si memorabila de comunicare intr-o limba straina!

Contacteaza-ne acum!

Completeaza formularul de inscriere si te vom contacta in cel mai scurt timp.

Centrul de limbi straine Britanica respecta prevederile GDPR (Lege 190/2018/regulament UE 679/2016). Aici puteti consulta Politica de Confidentialitate

Pentru orice alte informatii, va invitam sa sunati la 021 539 58 88 sau sa trimiteti un mesaj la adresa office@britanica.ro.