Cursuri de

Limbi Străine

pentru Copii și Companii

0
de profesori dedicati
0
de cursuri livrate
0
ani de experienta
0
centre in Bucuresti

Britanica Learning Centre, 20 de ani de traditie in predarea limbilor straine

  • Cursurile noastre au loc in cele 6 centre din Bucuresti sau in mediul online.
  • Cursurile sunt destinate copiilor, incepand cu varsta de 4 ani, adolescentilor, precum si adultilor si companiilor
  • In afara unei stapaniri temeinice a limbii alese, cursurile au ca finalitate obtinerea unor certificari recunoscute international: Cambridge (KET, PET, FCE, CAE, IELTS) sau Trinity pentru limba engleza respectiv ÖSD sau Goethe Zertifikat la limba germana.
  • Rata de promovabilitate la examenele de certificare in urma parcurgerii cursurilor de la Britanica a fost de 98% in 2023.

Britanica va ofera urmatoarele categorii de cursuri

De aproape doua decenii, Britanica pregateste copiii si adolescentii pentru a fi certificati international ca buni vorbitori de limbi straine. 

CENTRELE BRITANICA
Cursuri in 6 centre din Bucuresti, in Sectoarele 2,3,4,5 si 6

Centrele Britanica Learning Centre sunt rezultatul unei cresteri organice, principalul scop urmarit in acest proces de extindere fiind asigurarea unei educatii de calitate indiferent de vechimea sau amplasarea centrului. Calitatea procesului educational este verificata riguros si certificata periodic de inspectorii EAQUALS – institut european prestigios care stabileste standardele de excelenta in predarea limbilor straine in Uniunea Europeana.

  • Centrele Britanica

  • Experienta, calitate, rezultate

Britanica va ofera cursuri de limbi straine in sase centre din Bucuresti, in sectoarele 2, 3, 4, 5 si 6 precum si in sistem online sau mixt.

Centrele Britanica Learning Centre sunt rezultatul unei cresteri organice, principalul scop urmarit in acest proces de extindere fiind asigurarea unei educatii de calitate indiferent de vechimea sau amplasarea centrului.

Calitatea procesului educational este certificata anual de inspectorii EAQUALS – institut prestigios din Marea Britanie care colaboreaza la stabilirea standardelor de excelenta in predarea limbilor straine in Uniunea Europeana.

Ce spun copii despre Britanica?

“Am ales Britanica pentru ca, din primul moment, mi-a placut foarte mult…”

“I like Britanica because my colleagues are fun and we learn about many things”

“I like Britanica because my teacher is good and fantastic and my colleagues are fun”

“My teacher is very kind and she teaches me English through songs and games”

  • Copiii despre Britanica