Ateliere pentru copii intre 1,5 și 3 ani

Invitam parintii impreuna cu copiii de varsta mica la atelierele pregatite cu multa atentie pentru ei, intr-un spatiu sigur, stimulativ si adaptat nevoilor specifice ale acestora.

Care sunt beneficiile expunerii copiilor de 1.5-3 ani la experiente de invatare timpurie:

  • Relatia parinte – copil devine mai profunda si mai solida, explorand impreuna contexte noi de socializare si invatare.
  • Copiii invata sa isi focalizeze atentia si sa observe diferitele aspecte ale mediului care ii inconjoara, sa isi ordoneze spatiul si sa raspunda la rutinele propuse in cadrul atelierelor.
  • Prin povesti si cantece pregatite pentru ei, ii ajutam sa devina mai creativi si imaginativi.
  • Prin activitatile senzoriale si de miscare, le dezvoltam motricitatea fina si grosiera, abilitati ce ii vor ajuta apoi la o mai buna integrare in gradinita si scoala.
  • Prin interactiunea cu alti copii isi vor dezvolta treptat empatia, stiinta de a imparti cu altii si de a folosi lucrurile pe rand.
  • Prin exersarea memoriei si expunerea la povesti, cantece si activitati stimulative, isi vor dezvolta limbajul, numeratia, capacitatile cognitive in general.

In luna APRILIE, ENGLEZA si PICTURA – CREATIE la BRITANICA OBREGIA, in fiecare sambata dimineata:

  • English Bloomers – atelier de limba engleza, 10:00 – 10:45
  • Creație și pictura cu Ella’s Art, 11:00 – 11:45

Atelierul de limba engleza, English Bloomers, pentru copii de 1,5 – 3 ani

Atelierele English Bloomers sunt o oportunitate ideala atat pentru parinti cat si copii de a se imprieteni cu limba si cultura engleza, prin joc, muzica si alte metode creative si interactive, intr-un mediu dedicat si stimulant.

Achizitia timpurie a unei limbi straine, chiar si una mai complexa, devine astfel o joaca de copil si aduce nenumarate beneficii in dezvoltarea armonioasa a proceselor cognitive.

Profesorii de la Britanica care au ales sa ofere aceste ateliere pentru copii foarte mici au experienta si talentul pedagogic necesar pentru a stimula interesul copiilor si a crea acea atmosfera placuta si relaxata in care conectarea parinte – copil si a acestora cu grupul sa fie cat mai benefica si propice invatarii.

Atelierul va fi sustinut de profesoara noastra, Elissa Farhat. Elissa preda engleza de peste 6 ani la copii de gradinita si clase primare. Din 2022 s-a alaturat echipei Britanica, dupa ce a predat copiilor din scoli si gradinite bazate pe sistemul Cambridge si Montessori.

Va asteptam cu drag sa pornim impreuna intr-o calatorie pe cat de misterioasa la inceput, pe atat de distractiva.

Ella’s Art – Ateliere de creatie si pictura pentru copii de 1-3 ani

Sunt Ella si sunt pasionata de arta si de modul in care poate fi folosita pentru a inspira si stimula imaginatia copiilor. Ma consider o persoana creativa din fire, sunt mama, am 2 copii minunați, un job fulltime, iar în timpul liber ma dedic artei și picturii, avand abilitati in lucrul cu diverse suporturi precum panza, lemn, geamuri sau pereti. Prin intermediul activitatilor artistice, imi propun sa dezvolt abilitatile creative ale copiilor, incurajandu-le imaginatia si talentul. Veniti alaturi de copilul dumneavoastra sa descoperim impreuna minunata lume a creatiei si picturii!

Atelierele de creatie si pictura sunt o oportunitate minunata de a stimula creativitatea, imaginatia si abilitatile artistice ale celor mici, precum si cele sociale și emotionale. Prin intermediul acestor activitati, copiii vor putea experimenta diverse materiale, culori și forme, dezvoltandu-si in acelasi timp motricitatea fina, capacitatea de concentrare si coordonarea ochi-mana.

Este important sa incurajam copiii sa se exprime liber prin arta si sa le oferim oportunitati de a-si dezvolta potentialul artistic inca de la o varsta frageda.

Prin participarea la atelierele de creatie si pictura organizate de Ella’s Art, copiii vor avea sansa de a se bucura de experiente artistice unice si de a-si dezvolta creativitatea si abilitatile artistice intr-un mediu sigur si incurajator, cu materiale adaptate varstei lor, pentru a le asigura o experienta placuta si in siguranta. Ii invitam pe toti parintii sa vina impreuna cu copiii la aceste ateliere si sa le ofere oportunitatea de a se exprima liber prin arta. Va asteptam sa fim messy creative impreuna!

UNDE: Britanica Obregia, Blvd Alexandru Obregia, 25A, Sector 4, Bucuresti (Cladirea Cultural)

CAND: Sambata, incepand cu data de 6 aprilie.
10:00 – 10:45 (atelierul de engleza) si 11:00 – 11:45 (atelierul de pictura)

PRET: 100 lei/atelier – respectiv 80 lei/atelier la cumpararea pachetului de 4 ateliere
Pentru clientii Britanica: 90 lei/un atelier si 75 lei/atelier la cumpararea unui pachet de 4 ateliere

Atentie: locul la atelier va fi rezervat doar prin plata acestuia.

Afla mai multe si inscrie-te AICI!

Pentru informatii suplimentare, suna la: 0747296544 sau 0374336200.

Poti sa ne si scrii la email: obregia@britanica.ro

Atentie: locul la atelier va fi rezervat doar prin plata acestuia.

Datele de plata:
Nume: Britanica Learning Centre SRL
Cont: RO64INGB0000999912876412
CUI: 46854591


Locatii si acces:

Centrul Britanica – OBREGIA, Bvd. Obregia nr. 25A, sector 4

RATB: Statia Straduintei – Linii RATB: 313, 73
Mobil: 0756 155 723