Pentru copii de azi
Pentru copii de azi
  • Limbi Straine pentru cei mai mici studenti – de ce.

  • Invatarea in Clase in conditiile COVID-19

CENTRUL “Obregia”

Limbi Straine pentru cei mai mici studenti – de ce

In primul rand pentru ca, pana la varsta de 10 ani, copiii invata foarte usor limbile straine, in special aspectele “native” (Ghasemi, B.). Mintea umana, creierul, se dezvolta rapid in primii ani de viata dar dupa aceasta perioada capacitatea lui de modelare se limiteaza. Aceasta face dificila invatarea unui limbaj dupa varsta de 12 ani – in cazul “copiilor lup”, crescuti de catre animale, limbajul pare sa nu mai poata fi asimilat decat rudimentar dupa 12-14 ani (Fromkin, V.). Pe de alta parte simpla expunere la limbi diferite in copilarie favorizeaza invatarea usoara, chiar dupa pubertate.

Un alt element important al cursurilor de limbi straine in Centrele noastre este modelul de predare, tipul activitatilor individuale, grija fata de interactiune, atentia la elev – ceea ce produce rezultate nu doar in invatarea limbilor straine ci se stabileste un cadru de invatare eficienta pe care copilul il poate recunoaste si reproduce in alte discipline scolare – devenind mai performant in ansamblu.

Nu in ultimul rand, cunoasterea unei limbi straine arata celor din jur atentia acordata educatiei de catre parinti dar si capacitatea intelectuala si disponibilitatea de a invata si de a se perfectiona a elevului – calitati pozitive general apreciate in societate.

Invatarea in Clase in conditiile COVID-19

Pandemia COVID-19 a adus cu ea o perspectiva noua asupra proceselor sociale, in special asupra activitatilor in spatii inchise, in grupuri de persoane apropiate fizic. In cazul in care sunt active masuri care urmaresc incetinirea raspandirii COVID-19, aceste reguli sunt implementate in toate centrele Britanica.

centrul Britanica - Baba Novaccentru certificat eaquals

Centrul Britanica
“OBREGIA”

Adresa: Bd. Alexandru Obregia nr. 25 A, Sector 4, București
RATB: Statia STRADUINTEI / Linii 313, 73
Program: Flexibil, in functie de grupele formate
Telefon: 0756 155 723
E-mail:
kids@britanica.ro