tabara-vara-ceahlau

Ceahlau English Mountain Camp

Suntem in al cincilea an in care organizam o tabara de limba engleza la munte. Am fost impreuna cu copiii in Retezat, in Apuseni, in muntii Vâlcan, iar de data aceasta am ales Ceahlaul. Se spune despre Durau ca este unul dintre locurile cele mai incarcate de energia pozitiva a muntelui din Romania si de aceea am hotarat sa ne petrecem timpul aici, alaturi de copiii doritori de odihna, distractie si engleza.
Din aceasta saptamana am lansat oferta de tabara in muntii Ceahlau. Am ales o pensiune aflata intr-un loc linistit, departe de agitatia strazii sau a statiunilor turistice, intr-un spatiu inconjurat de padure, cu o curte mare unde copiii se pot juca in siguranta. In acelasi timp, vom fi in apropierea traseelor turistice pentru drumetiile pe care ne propunem sa le facem. Este vorba de Pensiunea Poieni, din satul Ceahlau, aflata la 2 km de cunoscuta statiune Durau.

Pregatim deja, cu multa atentie, programul de limba engleza, de 10 ore, 2 ore in fiecare zi, pentru cele 4 grupe de engleza pe care ne propunem sa le luam cu noi in aceasta aventura. Dorim sa implicam copiii in activitati captivante, prin care sa isi consolideze cunostintele existente dar sa si invete lucruri noi. Monitorii de tabara sunt si ei implicati in alcatuirea programului pentru a adauga activitati si jocuri de tabara interesante la ceea ce oferim noi, profesorii de limba engleza.

Pe langa acestea, vom avea si doua zile de calatorie la locurile interesante din zona, care cuprind o cetate istorica, Cetatea Neamtului, o rezervatie de zimbri, o croaziera cu vaporasul pe Lacul Bicaz si vizitarea Cheilor Bicazului. Deci nu le dam nici o sansa copiilor sa se plictiseasca.

Asteptam cu drag copiii doritori de aventuri la munte, intr-un context englezesc, alaturi de profesorii si monitorii nostri, curiosi si entuziasmati sa ii cunoasca!