Examen TRINITY

certificare TRINITY

Examenele Trinity, pe numele lor complet Graded Examinations in Spoken English (GESE), sunt organizate de Trinity College London si presupun testarea si validarea competentelor de limba engleza ale copiilor de clase primare prin intermediul unei examinari orale, sustinute exclusiv de examinatori din Marea Britanie.

In cadrul examenului se vor testa in primul rand aptitudinile de speaking si listening (vorbire si ascultare) ale copilului, in timp ce copilul va participa la un dialog direct si autentic cu un examinator nativ. Examinatorul va evalua atat cunostintele comunicative, lingvistice, gramaticale, cat si cele de vocabular si pronuntie ale copilului.

La nivelul 1, examenul va dura in jur de 5 minute, iar la nivelul 2, in jur de 6 minute.

Certificatele de limba engleza Trinity sunt recunoscute la nivel international si nu au o data de expirare. Ele sunt concepute pentru a completa si valida cursurile de limba engleza generala, iar pregatirea pentru examen consta in dezvoltarea capacitatii de exprimare orala, in imbunatatirea fluentei si a pronuntiei, dar si in cresterea dezinvolturii si a increderii in sine a copilului.

Iata cum arata un examen Trinity GESE nivel 1 autentic: https://www.youtube.com/watch?v=sqnNz4r2hLw

Iata cum arata un examen Trinity GESE nivel 2 autentic: https://www.youtube.com/watch?v=OjbwXabgfk4

Mai multe informatii despre examenele Trinity puteti gasi aici: https://www.eecentre.ro/examene-trinity-engleza/

Toate posibilitatile din lumea anglofona, la un certificat distanta!

Contacteaza-ne acum!

Completeaza formularul de inscriere si te vom contacta in cel mai scurt timp.

[contact-form-7 id=”126″ title=”homeform”]