Britanica – Conversation Club
for Kids & Teens > limbile ENGLEZA si GERMANA
exprimare fluenta, pronuntie corecta, vocabular mai bogat

Ai vrea sa ai mai multa incredere in tine atunci cand trebuie sa vorbesti liber in limba engleza/germana? Ti-ai dori sa-ti imbunatatesti pronuntia si accentul in limba straina pe care o studiezi? Ti-ar placea sa ai mai multa fluenta in comunicare?

Cum ar fi sa reusesti toate aceste lucruri intr-un mediu prietenos, cu alti copii sau tineri apropiati de varsta si nivelul tau de engleza/germana, alaturi de un profesor zambitor si implicat? Fara manuale si fise, doar cu ajutorul unor materiale interesante si al unor activitati si jocuri captivante?

Clubul de conversatie Britanica pentru copii si adolescenti este locul pe care il cauti!

Cui se adreseaza?
8-18 ani

Clubul de conversatie se adreseaza copiilor incepand cu varsta de 8 ani (clasa II), cu un bagaj de cunostinte de baza de limba engleza/germana, pana la adolescenti de 18 ani, cu nivel avansat. Cursantii vor fi grupati in functie de varsta si nivel, in grupe de maximum 8 persoane. Clubul este deschis atat catre cursantii Britanica Learning Centre, ca o completare a cursului de an, cat si cursantilor noi, care isi doresc sa-si imbunatateasca abilitatile de vorbire.

Ce include?
Un plus de comunicare

Cursantii vor avea sansa sa-si exerseze limba engleza/germana vorbita, in functie de varsta si nivelul lor, printr-o multime de activitati distractive, precum:
• jocurile de rol
• jocurile de cuvinte
• activitatile in pereche
• dialogurile ghidate/semi-ghidate/libere
• jocurile de memorie
• jocurile de societate (board games)
• dezbaterile pe diverse teme actuale
• activitatile de gandire critica
• discutiile libere


Activitatile gandite de noi pentru fiecare grupa de varsta au, de asemenea, rolul sa ajute cursantii sa-si depaseasca tracul si temerile de a vorbi in limba straina studiata, sa isi foloseasca imaginatia si creativitatea, sa gandeasca critic si sa-si argumenteze opiniile.

Vom porni de la notiuni de gramatica si vocabular studiate, dar vom aborda invatarea din perspectiva practica a exprimarii exclusiv orale, 100% in limba engleza/germana, pe diverse teme de interes pentru copii sau adolescenti. Astfel, cursantii isi vor imbunatati fluenta si pronuntia, vor capata mai multa incredere in sine, vor invata sa se descurce in diverse situatii din viata reala (la piata, la supermarket, intr-o calatorie in strainatate etc), totul intr-o atmosfera relaxata si prietenoasa.

De asemenea, mai mult exercitiu pe partea de speaking (vorbire) se va traduce cu siguranta in cele mai bune rezultate la examenele Cambridge.

Cum se desfasoara?
Online

Frecventa: o sesiune de 1.5 ore/saptamana (un modul contine 10 sesiuni x 1.5 ore).
Program: vineri, 17:00-18:30
Perioada: 25 februarie 2022 – 20 mai 2022, (2 saptamani pauza, in perioada sarbatorii de Paste)
LIMBA ENGLEZA
Pret:
sesiuni de 1.5 ore, online – 51 RON
> 510 RON / modul de 10 sesiuni          
LIMBA GERMANA
Pret:
sesiuni de 1.5 ore, online – 57 RON
> 570 RON / modul de 10 sesiuni          

Inscrieri: 0374 336 200