Cursuri fata in fata

personalizate, urmarind nevoile organizatiei dvs.

Cursuri fata in fata

personalizate, urmarind nevoile organizatiei dvs.

Cursurile fata in fata au fost pana in 2020, an de start al pandemiei, metoda de studiu preferata si general acceptata in mediul de business.

Britanica ofera in continuare, cu succes, acest serviciu companiilor de mai bine de 15 ani, atat la sediul acestora cat si in centrele Britanica.

Britanica Learning Centre – partenerul de comunicare in afaceri

Centrul Britanica a colaborat, de-a lungul anilor, cu multe companii multinationale, pentru care a devenit un partener indispensabil prin contributia la cresterea competitivitatii si a profitabilitatii acestora.

Cursurile de limbi straine pentru companii sunt concepute si ajustate obiectivelor de comunicare ale fiecarei societati, pentru a-i oferi un avantaj lingvistic-cultural semnificativ.

Oferta cuprinde cursuri de engleza si germana, sau orice limba straina, la cerere. De asemenea, la cerere se pot organiza si cursuri specializate (nivel mediu-avansat) pentru urmatoarele domenii: finante-banci, contabilitate, customer care, servicii hoteliere, marketing & publicitate, resurse umane, IT etc.

 

Cursuri interactive pentru urmatoarele limbi:

ENGLEZA ● FRANCEZA ● GERMANA ● ITALIANA ● SPANIOLA ● ROMANA PENTRU STRAINI
Precum si orice alta limba la cerere!

Avantajele cursurilor fata in fata de la Britanica:

  • Audit lingvistic initial, care iti asigura incadrarea pe nivelul de studiu potrivit si adaptarea obiectivelor la cerintele si asteptarile tale
  • Suport de curs actual si atractiv, creat de specialisti ai unor mari edituri internationale cum sunt Cambridge, Oxford, Pearson sau National Geographic
  • Grupe de studiu mici sau studiu individual.
  • Diploma de absolvire EAQUALS, cu recunoastere internationala, dupa finalizarea unui nivel de studiu.

Trainerii Britanica:

  • instruiti, cu experienta in desfasurarea orelor fata in fata, te vor implica intr-o lume dinamica, ajutandu-te sa obtii rezultate maxime.
  • specializati prin programe de training intern si certificari internationale in predarea comunicativa a limbilor straine pentru adulti: CELTA, TEFL.
  • asigura un nivel inalt de interactivitate la ore, prin studii de caz, jocuri de rol sau alte activitati comunicative.

Corporate Department Manager
Olimpia Chirea