clasa virtuala multifinctionala
clase virtuale multifinctionale

Cursuri pentru companii – clase virtuale și platforme de E-learning

In zilele noastre, cand tehnologia a avansat ajungand la un stadiu la care nimeni nu visa in urma cu 20 de ani, procesul de invatamant si modul lui de desfasurare s-au schimbat si au evoluat concomitent cu aceasta.

Varsta sau distanta dintre cei dornici sa invete nu mai reprezinta un impediment, iar orele se desfasoara cu usurinta in mediul online.

Două modele de învațare asistate de tehnologia digitala s-au impus în acest moment – platformele de E-learning și Clasele Virtuale. Diferenta principala consta in gradul de interactivitate intre student si profesor:

Platforma E-learning –  un loc unde studentul găsește materiale de studiu, exercitii etc., îsi testeaza cunoștințele prin quiz-uri și primeste in anumite momente îndrumări din partea unui profesor. Programul de invatare este flexibil, studentul poate accesa materialele sau sustine testele in orice moment al zilei doreste. E-learning este optiunea de studiu potrivita persoanelor care pot sustine pe termen lung motivatia necesara pentru achizitia de  noi cunostinte.
Britanica va ofera platforma de E-learning Ardor – Oxford

Clasele Virtuale – ofera interactiune în timp real între student si profesor – similar unei clase fata-in-fata obisnuita. Profesorul faciliteaza invatarea, ofera explicatii, intervine prompt pentru corectarea unor probleme de intelegere si ajuta la mentinerea motivatiei necesare pentru ca participantul la curs sa isi atinga obiectivele intr-un mod eficient si placut.

Britanica detine sali de curs dotate cu echipament high-tech, adaptat videoconferintelor, pentru o experienta cat mai buna in invatarea prin intermediul  claselor virtuale. Folosim in acest moment platforma Zoom insa, pentru clientii corporate, putem utiliza si alte platforme, la cerere.

limbi straine

Exista o alta limba straina pe care iti doresti sa o inveti si nu este cuprinsa in lista noastra?
Da-ne de stire si noi vom reveni catre tine cu o oferta personalizata.

 

Avantajele cursurilor online Britanica:

  • Audit lingvistic initial, care iti asigura incadrarea pe nivelul de studiu potrivit si adaptarea obiectivelor la cerintele si asteptarile tale;
  • Suport de curs actual si atractiv, adaptat mediului online, creat de specialisti ai unor mari edituri internationale cum sunt Cambridge, Oxford, Pearson sau National Geographic.
  • O cale practica, flexibila si in acelasi timp eficienta, prin care poti ajunge la orice nivel de studiu iti doresti invatand de acasa sau de oriunde preferi, fara timp suplimentar pentru deplasarea la curs.
  • Grupe de studiu mici, de 5-8 persoane
  • Diploma de absolvire EAQUALS, cu recunoastere internationala, dupa finalizarea unui nivel de studiu.

 Trainerii Britanica:

  • instruiti, cu experienta in desfasurarea orelor in cadrul online, te vor implica intr-o lume dinamica, atat video cat si audio, ajutandu-te sa obtii rezultate maxime
  • specializati prin programe de training intern si certificari internationale în predarea comunicativa a limbilor straine pentru adulti
  • asigura un nivel inalt de interactivitate la ore, prin studii de caz, jocuri de rol sau alte activitati comunicative.

 Structura cursului

Un nivel de studiu se parcurge prin 3 module a cate 36 ore de curs fiecare. Total – 108 ore/nivel
Sesiunile de curs sunt de 1,5 ore, cu o frecventa de doua sesiuni pe saptamana – 12 saptamani de studiu/modul


Inscrie-te la o sesiune gratuita!


Contacteaza-ne de luni pana vineri, in intervalul orar 9:00-17:00, pentru a obtine mai multe informatii si oferta de pret:

Persoane juridice: olimpia.chirea@britanica.ro,
telefon: 0755 237 777

Programul de invatare Britanica de la incepatori la vorbitori fluenti

Britanica Learning Centre se bazeaza, in alcatuirea programei de invatamant, pe succesiunea nivelurilor de studiu asa cum apare in Cadrul Comun European a Limbilor Straine – CERF.

*Pentru o descriere a cunostintelor dobandite pe fiecare nivel in parte, dati click pe tabel.

echivalenta niveluri Britanica CEFR Cambridge