Cursul Pinkie Pie

engleza pentru copii mici

Cu cat mai devreme, cu atat mai bine pentru juniorii exploratori

Ofera-i copilului tau, inca din primii ani, cel mai important avantaj: o capacitate superioara de a gandi. Studii extinse arata ca invatarea unei limbi straine in perioada prescolara stimuleaza memoria si favorizeaza procesarea informatiei. In plus, copiii de 2-3 ani invata mai usor pronuntia corecta si retin fara dificultate cuvintele noi, marindu-si vocabularul zi de zi.

De ce sa alegi cursul de limba engleza Pinkie Pie, pentru copiii de 1,5 – 3 ani:

  • Construim o baza solida pentru gandirea, limbajul, si imaginatia celui mic, folosind capacitatea sa innascuta de a se dezvolta rapid.

  • Facilitam insusirea celei de-a doua limbi, la fel de usor si natural cum o invata pe cea nativa.

  • Stimulam dezvoltarea gandirii flexibile.

  • Indrumam spre aprecierea diversitatii, fiindca studiul presupune contactul cu o cultura diferita, iar acest fapt il va influenta pozitiv pe micut sa fie deschis spre diferente.

  • Stabilim drept obiectiv vorbirea fluenta in jurul varstei de 6 ani.

  • Dezvoltam placerea de a comunica cu ceilalti.

METODE DE LUCRU

Copilul mic descopera lumea prin activitati fizice si experiente senzoriale, astfel incat, si incercarile de comunicare ale juniorului vor fi initial non-verbale. Pe masura ce limbajul se dezvolta, micutul isi mareste capacitatea de gandire si actiune independenta.

Am creat un curs in care cei mici vor invata limba engleza nu doar prin cantece si poezii, ci si prin multe activitati captivante: degetele-papusele (sau „finger puppets”), pictura, modelaj cu plastilina si alte jocuri dinamice.

STRUCTURA CURSULUI

Copiii foarte mici retin informatia preponderent in memoria de scurta durata, asa ca sunt necesare multe repetari pentru acumularea acesteia. De aceea, cursul se desfasoara in intalniri zilnice scurte, de aproximativ 60 de minute. In acest fel, copiii invata limba engleza intr-un ritm sustinut, in mod natural, ca parte integranta din activitatea lor de zi cu zi.

Locatii si acces:

Centrul Britanica – Iancului din Bvd. Ferdinand nr. 126A, sector 2.

Metrou: Statia Iancului – 3 min. de mers pe jos. Linii de autobuz: 133, 135, 167, 243, 311, 655. Tramvai: 1, 36, 14.

Centrul Britanica – Baba Novac din Strada 7 Drumuri nr. 39, sector 3.

Metrou: Statia Muncii – 10 min. de mers pe jos. Linii de autobuz: 104, 311. Tramvai: 70, 79, 40, 56, 86.

Cine incepe de mic ajunge departe! Cu incredere si rabdare, ne vom bucura impreuna de progresele remarcabile ale micutului.

Contacteaza-ne acum!

Completeaza formularul de inscriere si te vom contacta in cel mai scurt timp.

Centrul de limbi straine Britanica respecta prevederile GDPR (Lege 190/2018/regulament UE 679/2016). Aici puteti consulta Politica de Confidentialitate

Pentru orice alte informatii, va invitam sa sunati la 021 539 58 88 sau sa trimiteti un mesaj la adresa office@britanica.ro.