Britanica Learning Center va invita copiii la Cursurile de Vara de Limba Engleza.

In acest an am conceput patru module tematice de cursuri, pentru patru intervale de varsta – urmarind in fiecare modul una din temele de interes specifice varstei.  Principalul scop urmarit este pastrarea cunostintelor de engleza acumulate de catre copii in timpul anului, o atmosfera de vacanta, distractiva precum si invatarea unor cuvinte si expresii specifice temei propuse. Cum este dovedit ca interesul fata de o tema favorizeaza procesul de memorare, suntem increzatori ca tinerii studenti isi vor imbogati semnificativ vocabularul.

Va asteptam cu drag!

pirates-mermaids

Britanica Learning vă oferă cursul de vară Pirates and Mermaids, special gândit pentru copiii de vârstă preșcolară și calibrat la nevoile acestora: nevoia de mișcare, de interacțiune, activități scurte și variate, stimuli vizuali și auditivi, personaje colorate și interesante.

superheroes

Cursul de vară Superheroes este dedicat copiilor de clasele II-III, care vor să se distreze si să invețe limba engleză prin jocuri, cântece, fragmente video și proiecte, alături de cei mai indrăgiți supereroi.

digital-film

Britanica Learning Centre vă propune cursul de vară ”Digital Film Making”, în cadrul căruia copiii vor scrie, regiza, filma și edita propriul filmuleț în limba engleză, cu ajutorul propriului telefon mobil! Nu vom avea nevoie de experiență sau echipament sofisticat; tot ceea ne trebuie este imaginație și un smartphone.

ted-talk

Britanica Learning Centre vă oferă cursul de vară Speak Up & Shine, special creat pentru adolescenți, astfel încât să răspundă intereselor și nevoilor lor, într-un mediu relaxat și prietenos. Acest curs își propune să îi ajute pe elevi să-și dezvolte vocabularul, gândirea critică și abilitățile de vorbit în public în limba engleză.