Istoric

Pasiune pentru predare

O poveste a pasiunii pentru invatare

Povestile frumoase, asa cum este cea a Centrului Britanica, se recunosc de la pagina intai.

Primul capitol din istoria Centrului Britanica se deschide in 2005, cand Carmen Olariu infiinteaza in Capitala un centru de traininguri premium. Experienta si dedicarea o ajuta sa pozitioneze de la inceput Centrul Britanica in topul furnizorilor de cursuri de limba engleza, dar si de alte limbi straine, solicitate intens de public. Ulterior, dupa ce obtine certificarea University of Cambridge in predarea limbii engleze (CELTA) in Marea Britanie si se specializeaza in managament educational prin intermediul certificarii IDLTM – International Diploma in Language Teaching Managament in Barcelona, Carmen devine evaluator oficial al examenului Cambridge din Romania.

Povestea continua cu experienta alaturi de Euro Training and Education Center, compania-mama care obtine rezultate remarcabile: ocupa locul 1 in Top Afaceri Romania, la categoria invatamant in domeniul cultural, in 2012.

Al doilea capitol cuprinde frumoasa perioada dintre 2008 si 2013, in care centrul preia numele Bell Bucharest si devine reprezentant in Romania al Trustului Educational Bell, o organizatie internationala fondata in Cambridge, cu 50 de ani de experienta si sute de mii de cursanti in 30 de tari. In acesti ani, Bell Bucharest deruleaza cel mai mare proiect de training lingvistic din Romania, pentru 2500 de angajati ai Petrom, si obtine o rata de reusita de 100% la examenele Cambridge pentru copii.

In aprilie 2013, cand Bell Bucharest devine Britanica, fostii parteneri britanici transmit: “Suntem mandri ca am fost asociati cu scoala infiintata de Carmen si Gabriel Olariu. Parteneriatul nostru de 5 ani a fost extrem de fructuos si ne-am bucurat enorm sa vedem scoala devenind din ce in ce mai puternica. Vointa sa de a oferi training lingvistic de inalta calitate a dus la acordarea acreditarii EAQUALS in 2012. Suntem convinsi ca scoala va continua sa fie un centru de excelenta in activitatea sa independenta ca Britanica Learning Centre.”

Povestea continua si astazi, astfel ca va invitam sa-i cunoasteti pe cei care si-au fixat stacheta de a fi “best teachers in town”!