expresii in engleza socks up

Pull your socks up

Puteți crede că această expresie provine dintr-un basm englez pentru copii? În versiunea din 1892 a poveștii Jack și Vrejul de Fasole, autorul H.F. McLelland a folosit “pull your socks up” cu înțelesul de ”nu-ți fie frică”. La începutul secolului 20 expresia avea același sens cu ”pull yourself together” – pe care o folosim astăzi.

This phrase has origins in a fairy tale, can you believe it? In the 1893 version of Jack & Beanstalk, the author H. F. McLelland uses the saying ‘pull your socks up’ to mean ‘don’t be afraid’. In the early 20th century the phrase was used in the same way that ‘pull yourself together’ is used today.

Daca vrei ca copilul tau sa isi dezvolte si mai mult dragostea de lectura si setea de cunoastere, inscrie-l la cursurile de limba engleza Britanica. Nu numai ca va afla lucruri noi, dar o limba straina ii va deschide si alte usi. Va avea posibilitatea sa discute si sa schimbe idei cu restul vorbitorilor de engleza din lume, iar cand va creste va avea mult mai multe oportunitati legate de educatie si munca!