zboara puiule zboara

Invata-ti copilul sa fie el insusi

Va fi odata ca niciodata un copil insetat de cunoastere, care va invata intr-un an cat altii in zece, si de se va da de trei ori peste cap se va tranforma fix in ceea ce isi doresc parintii lui sa fie.

Ei bine, povestile de adormit parintii nu au nicio legatura cu realitatea si nu reflecta in niciun fel natura, dorintele si spiritul celor mici. Ei sunt asa cum sunt, nu cum vor adultii, si rolul parintilor este de a-i incuraja sa se descopere.

 

Cum il poti ajuta tu cu adevarat pe cel mic

Copilul are nevoie de dragostea si de sustinerea ta, nu de idealurile tale, in spatele carora, sa fim sinceri, se ascund propriile tale frustrari.
Potentialul lui natural este necunoscut, prin urmare cel mai eficient mod de a-l ajuta este sa-i oferi libertatea de a-si descoperi propriile aspiratii.

 

Limba engleza nu este un moft, ci o necesitate.

Pentru a fi o persoana a timpului sau, copilul are nevoie de anumite instrumente care apartin prezentului si viitorului, nu trecutulului, apartin lumii lui, nu lumii tale. Ne place sau nu sa admitem, aceste instrumente sunt tableta, laptopul, internetul, interactiunea online. Si pentru a putea beneficia din plin de aceste instrumente trebuie sa stie, evident, limba engleza.

 

Placerea invatarii limbii engleze

Cursurile Britanica, sustinute de profesori care impartasesc aceeasi viziune moderna asupra studiului limbilor straine, abordeaza intregul proces al invatarii limbii engleze intr-o maniera adaptata la nevoile si caracteristicile copiilor nascuti in era tehnologiei, axate in special pe ideea de interactiune si amplificare a inclinatiei lor naturale catre ludic.

In lumea Britanica, predam engleza pe limba copiilor si le cultivam placerea invatarii – fiecare curs de engleza este o activitate captivanta pentru ei, nu o rutina, ceea ce ii face pe cei mici sa participe activ din curiozitate, nu din obligatie.