noua-cu-britanica

Noua… cu Britanica

Noua ani petrecuti invatand limba engleza in centrul nostru de limbi straine, din zona Baba Novac, reprezinta o experienta frumoasa pe care elevii nostri o pretuiesc si despre care vorbesc cu emotie si cu entuziasm de fiecare data.

Erau in grupa pregatitoare la gradinita atunci cand au inceput cursul de engleza iar acum se pregatesc intens pentru a da examenul de final de clasa a 8-a. In calitate de trainer al lor in acesti 9 ani minunati, am vrut sa aflu ce inseamna mai exact Britanica pentru ei.

“Pentru mine, Britanica este ca o a doua casa unde imi intalnesc prietenii si ne distram impreuna invatand engleza. Prima data cand am intrat in centru mi-a fost putin frica deoarece ma gandeam ca nu ma voi integra, insa cu ajutorul Alexandrei am reusit sa inteleg si sa vorbesc engleza cu usurinta. Am legat multe prietenii aici.” ( Ilinca Tiron-Micsunescu)

“ Am venit aici acum 9 ani, iar pe parcursul acestor ani, Britanica a devenit acasa pentru mine. Este un loc unde ma pot simti bine si pot invata engleza in acelasi timp. Am cunoscut oameni minunati si mi-am facut prieteni buni in tot acest timp.” ( Luana Iordache).

“ Invat engleza, si nu numai, la Britanica de cand eram la gradinita. Pentru mine Britanica este locul unde am legat prietenii frumoase si m-am distrat invatand limba engleza. Le multumesc colegilor si Alexandrei pentru toate momentele minunate petrecute aici.” ( Adela Moldovan)

“ Mereu am venit la Britanica cu placere si entuziasm, dornica sa invat lucruri noi. Britanica reprezinta “acasa” pentru mine.” ( Cristina Lupu)

Iar lista poate continua lejer deoarece exista multi elevi care invata limbi straine de 9 ani in centrul nostru. Evolutia lor este remarcabila iar sansa de a-i vedea crescand si devenind din prichindei niste adolescenti responsabili si maturi este ceva extraordinar. Ma bucur ca sunt parte din centrul nostru.

Profesor Alexandra-Corina Simion