Stimati parinti,

Centrul de limbi straine Britanica Learning Centre va propune:

Cursul online de limba germana pentru copii
Online Deutsch für Kinder”

pe care acestia il pot urma de acasa, incepand cu luna mai 2020, pe platformele digitale Zoom, Webex sau Ms Teams

Cursul online ofera copiilor si tinerilor de la 6 la 18 ani oportunitatea de a-si dezvolta si perfectiona competentele de vorbire, ascultare si scriere in limba germana.

Ei vor fi indrumati de profesorii experimentati ai centrului nostru, pe baza unui suport de curs interactiv si captivant dezvoltat de editurile Hueber sau Klett si adresat atat micutilor de la clasa pregatitoare, cat si cursantilor mai mari.

Profesorii nostri sunt licentiati si pregatiti sa aplice metoda de predare Britanica, avand multa experienta si dorinta de a ajuta copiii sa invete limba engleza intr-o maniera cat mai placuta si creativa.

Derularea cursului
Modulele online au loc in clasele virtuale, pe aplicatia Zoom, de doua ori pe saptamana. Sesiunile dureaza o ora pentru copiii de clasa pregatitoare si cei de clasa I-a si o ora si jumatate pentru copiii de la clasa a II-a pana la clasa a XII-a.

La final, copiii vor parcurge 90/120 de ore (cei cu sesiuni de 1,5 ore) sau 60 de ore (copiii de clasa pregatitoare si clasa I-a, care fac sesiuni de o ora).

Structura cursului
 
Modul 1 – 30 de ore, in perioada mai – iulie 2020; (20 de ore pentru copiii de clasa pregatitoare si clasa I-a)
Modul 2 – 30 de ore, in perioada septembrie – decembrie 2020; (20 de ore pentru copiii de clasa pregatitoare si clasa I-a)
Modul 3 – 30 de ore, in perioada ianuarie – martie 2021; (20 de ore pentru copiii de clasa pregatitoare si clasa I-a)
Modul 4 optional – 30 de ore in perioada aprilie – iunie 2021 pentru copiii de clasa a II-a pana la clasa a XII-a –  pregatirea pentru examenele ÖSD KID/Goethe-Zertifikat (nivel minim A1)
Pe  parcursul vacantelor scolare copiii vor avea posibilitatea sa mentina contactul cu limba germana prin materialele atractive dedicate studiului individual ce le vor fi trimise in mod constant de centrul nostru.
Pret
Pret sesiune

  • 32 de lei/sesiunea de 1 ora – pentru copiii de clasa pregatitoare si clasa I-a
  • 48 de lei/sesiunea de 1,5 ore – pentru copiii si tinerii de la clasa a II-a in sus

Suportul de curs – 150 lei

  • manual si caiet de exercitii pentru primele 3 module
  • optional: 50 lei – teste de pregatire pentru Examenul ÖSD KID/Goethe-Zertifikat, pentru modulul 4
 
Organizare
 
·         Cursantii sunt plasati in grupe de studiu potrivit varstei si nivelului lor de cunostinte.

·         Grupele de studiu sunt mici, fiind formate din minim 4 – maxim 8 copii.

Prima sesiune este gratuita, fiind dedicata acomodarii copiilor cu platforma, cu suportul de curs interactiv si cunoasterii colegilor de grupa.

 
Certificare
 
La sfarsitul parcurgerii modulului online cursantii cu nivel minim A1 se pot inscrie la examinarile ÖSD KID//Goethe-Zertifikat potrivite nivelului lor de cunostinte.
 
Inscriere
 
Pentru a va inscrie copilul la Cursul online “Online Deutsch für Kinder”, completati pana la data de 15 mai 2020 formularul pe care il gasiti aici:
http://britanica.ro/formular-de-inscriere-cursuri-online/
Pentru mai multe informatii – cum ar fi modulele de curs Britanica si corespondenta cu nivelurile CEFR A1, A2, B1, B2, C1, C2 – va rugam sa accesati pagina

Britanica Online for Kids

sau sa ne sunati la telefon: 0374 336 200.

 


 
kids@britanica.ro
facebook Britanica