clasa virtuala multifinctionala
clase virtuale multifinctionale

Britanica Cambridge for Teens 

 • Pregatire pentru examenele Cambridge sau IELTS

 • 100% promovare la examenele din anii precedenti

 • Cursuri de cate 2 ore, de doua ori pe saptamana

 • Metoda comunicativa, bazata pe lucru in echipa, gandire critica si activitati creative

 • Profesori specializati in lucrul cu adolescentii

 • Manuale de la Cambridge University Press special concepute pentru a raspunde nevoilor si intereselor adolescentilor


De ce examene Cambridge?

Daca vrei sa iti echivalezi proba de engleza de la bacalaureat, daca te gandesti sa studiezi la o universitate din strainatate, daca ti-ar placea sa te implici in proiecte internationale, sa faci voluntariat, sa ai un job mai bun in viitor, sau pur si simplu daca vrei sa iti ridici nivelul de engleza si sa-ti demonstrezi abilitatile, atunci un examen Cambridge este indispensabil.

Ce examene poti sustine?

In functie de nevoile tale si de nivelul de engleza de la care pornim, te poti pregati pentru una dintre urmatoarele examinari:

 • Key for Schools A2 (KET) – poate echivala proba de competente lingvistice pentru admiterea la liceu, la clasele bilingve/intensive
 • Preliminary for Schools B1 (PET) – echivaleaza proba de competente lingvistice de la bacalaureat
 • First for Schools B2 (FCE) – poate fi acceptat de catre anumite universitati din strainatate
 • Cambridge Advanced C1 (CAE) – este recunoscut de toate statele din lume şi acceptat pentru admiterea la majoritatea universitatilor din străinătate
 • IELTS Academic – este recunoscut de toate statele din lume şi acceptat pentru admiterea la majoritatea universitatilor din străinătate

UNDE:  pe platforma ZOOM sau in Centrele Britanica
DURATA SESIUNE:  120 minute
FRECVENTA:  2 sesiuni pe saptamana  in grupe de 5-10 cursanti
DURATA CURSURI: septembrie – iunie (urmam parcursul anului scolar).
Numarul total de ore: 132

PLATA CURSULUI: lunar, in functie de sesiunile efectuate de Britanica in luna respectiva
SUPORT DE CURS*: manuale, caiete de exercitii, teste, alte fise de lucru (după caz)
*Suportul de curs nu este inclus in pretul cursului, acesta achitandu-se separat

EVALUARE SI FEEDBACK:

 • rapoarte lunare cu materia parcursa
 • rapoarte de progres individuale
 • pentru parinti – o consultatie lunara cu profesorul copilului tau, la solicitarea parintelui

DISCOUNTURI APLICABILE:

 • 5% discount lunar în cazul cursantilor frati/surori
 • 5% pentru participarea la doua cursuri simultan
 • 10% discount in cazul platii integrale anticipate, dacă este efectuata  in prima luna de curs

IMPORTANT: Puteti beneficia de mai multe discounturi in acelasi timp.

DETALII CURSURI – Britanica Cambridge for Teens

Click pe imaginea de mai jos pentru o descriere mai detaliata a tipurilor de certificari si a utilitatii acestora. Pentru fiecare tip de examinare aveti un link unde puteti urmari un scurt material video produs de Cambridge Asessment – English in care este prezentat cursul – precum si modul de desfasurare a examinarii.

examene cambridge

Cum lucram?

Cursul de pregatire pentru A2 Key (KET), B1 Preliminary (PET) sau IELTS

Un curs de pregatire pentru A2 Key (KET), B1 Preliminary (PET) sau IELTS va insemna un an scolar (9 luni)* in care vei studia limba engleza cu ajutorul unui manual si a unui caiet de exercitii de la Cambridge University Press alaturi de alte materiale si resurse pregatite de profesorul tau. Astfel, vei avea parte de un progres constant si de o intelegere clara a fundamentelor limbii engleze. In plus, te vei concentra si pe pregatirea propriu-zisa pentru examen, lucrand numeroase teste, sustinand simulari de examen alaturi de grupa ta si primind mult feedback constructiv. 

Daca esti nou la Britanica, iti vom stabili nivelul in urma unui test online de plasare, urmand ca apoi sa faci parte dintr-o grupa de 5-10 cursanti de varsta ta.

*In functie de nivelul tau cursurile pot dura mai putin, urmarind completarea cunostintelor necesare.

Cursul de pregatire pentru First for Schools B2 (FCE) sau Cambridge Advanced C1 (CAE)

Un curs de pregatire pentru First for Schools B2 (FCE) sau Cambridge Advanced C1 (CAE) va insemna doi ani scolari (18 luni)* in care vei studia limba engleza cu ajutorul unui manual si al unui caiet de exercitii de la Cambridge University Press, alaturi de alte materiale si resurse pregatite de profesorul tau. Astfel, vei avea parte de un progres constant si de o intelegere clara a fundamentelor limbii engleze. In plus, te vei concentra si pe pregatirea propriu-zisa pentru examen, lucrand numeroase teste, sustinand simulari de examen alaturi de grupa ta si primind mult feedback constructiv.

 Daca esti nou la Britanica, iti vom stabili nivelul in urma unui test online de plasare, urmand ca apoi sa faci parte dintr-o grupa de 5-10 cursanti de varsta ta.

*In functie de nivelul tau cursurile pot dura un singur an sau chiar mai putin, urmarind completarea cunostintelor necesare.

Cum sunt profesorii?

La Britanica vei lucra cu profesori certificati international, cu multa experienta in lucrul cu adolescentii, care te vor sprijini sa iti atingi adevaratul potential. Vei descoperi ca, alaturi de ei, invatatul poate fi fun, prin varietatea materialelor, folosirea tehnologiei si a resurselor multimedia, jocurile educationale, lucrul in echipa, discutiile libere si atmosfera deschisa si prietenoasa.

Profesorii nostri sunt specializati in predarea comunicativa, ceea ce inseamna ca vei avea parte de o experienta diferita, in care vei invata practic, vei fi intr-un mediu in care se vorbeste exclusiv limba engleza, vei capata fluenta si vei putea sa iti exprimi ideile si opiniile. Fa cunostinta aici cu o parte a echipei de profesori Britanica: https://britanica.ro/cursuri-engleza-copii-2/profesori/ .

Contacteaza-ne acum!

mailto:kids@britanica.ro
https://www.facebook.com/BritanicaLearningCentre/

Intre timp, iti poti testa nivelul acum printr-un test online: TEST ONLINE ADOLESCENTI

Va asteptam cu drag sa punem impreuna bazele unei calatorii lingvistice memorabile!