Vesti bune pentru vara anului viitor! Tabara internationala in Marea Britanie!

Britanica Learning Centre, impreuna cu International Summer Schools Education, va propune o tabara internationala in Anglia, pentru copii de 10-17 ani, la St. Lawrence College din Ramsgate, o mica localitate aflata pe coasta de sud-est a Marii Britanii. Profesorii Britanica va vor însoți!

ramsgate-tabara-engleza-britanica

Tabara dureaza o saptamana si cuprinde 15 lectii de engleza, de 45’ fiecare, diverse activitati distractive in interiorul campusului precum si in cele 2 excursii in care copiii vor putea vizita castele istorice si alte obiective turistice captivante.

Perioada: 9-16 august, 2020

Locul: Ramsgate, Marea Britanie

Cazare:  in campusul St Lawrence College, Ramsgate

Insotitori de grup: profesori de limba engleza de la Britanica Learning Centre

Deadline inscriere: 15 februarie, 2020, prin plata unui avans de 250 de lire, in perioada 15 ianuarie – 15 februarie, 2020. Restul sumei se poate plati in rate, stabilite individual cu organizatorul taberei, pana la data de 9 iulie, 2020.

Cost tabara: 620 lire + 90 lire transfer aeroport Londra – Ramsgate. Pretul nu include biletul de avion, care se va achizitiona la o data stabilita de comun acord cu compania organizatoare.


Pentru inscriere si orice alte informatii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu consultantul educational din partea firmei organizatoare ISSEDU: dra. Iulia Clitan, Tel. 0733 206 091, mail: contact.cj@issedu.ro

issedu-ro-agentie

Tariful pe saptamana include:

  • 15 lectii de limba engleza in clase multinationale (15 pe saptamana)
  • Cazare in campus cu pensiune completa
  • Program zilnic de activitati extra curriculare (5 de zi, luni-vineri, sI 7 de seara, toata saptamana)
  • Excursii (2/saptamana, dintre care una de o zi intreaga si una de jumatate de zi)
  • Activitati organizate pe plaja
  • Materiale de studiu si taxe de admitere
  • Certificat de absolvire a cursurilor

Excursiile pot include:

Castelul Dover, Catedrala Canterbury, Margate + plaja Margate, Galeria Turner, Londra, Cambridge, Brighton, Castelul Windsor, Thorpe Park*, Dreamland*, Castelul Leeds*
*Excursii optionale, putem oferi detalii la cerere

Suplimentar:

  • Bilet de avion, dus-intors
  • Transfer aeroport, dus-intors
  • Asigurare medicala

Despre locatie, scoala si facilitati

Ramsgate este un orasel de doar 4000 de locuitori de pe coasta estica a regiunii Kent, amplasat intr-o superba locatie litorala, la doar 120 de kilometri de Londra. Destinatie populara de vara, oraselul atrage numerosi turisti britanici sau straini pentru atmosfera tipica de port englezesc, perfect conservata prin cladirile sale emblematice.

Centrul de studii este localizat in campusul colegiului St. Lawrence, institutie educationala cu o traditie de peste 140 de ani. Este dotat cu toate facilitatile necesare procesului educational de calitate superioara, printre care terenuri exterioare de sport (tenis, cricket, fotbal, baschet), piscina, sala de spectacole, sala de jocuri (cu biliard si tenis de masa), sali de clasa multimedia si, desigur, acces permanent WiFi.

Despre program, cursuri si cazare

Programul ofera oprtunitatea participantilor de a imbina studiul limbii engleze (15 lectii pe saptamana, 45 minute fiecare) cu practicarea acesteia intr-un mediu multicultural, in timpul activitatilor de seara sau excursiilor. Sunt acoperite toate nivelurile lingvistice, de la incepatori la avansati, accentul este pus pe aptitudinile de comunicare orala si se asigura in intregime materialele de studiu, taxele de admitere si testele de plasament.

Se ofera cazare in campus, cu pensiune completa, fiind asigurate 3 mese/zi dintr-un meniu diversificat si variat, conform cerintelor alimentare specifice varstei, Camerele detin pana la 6 locuri, cu baie comuna.