Cursuri in gradinite si afterschool-uri

Cursuri in gradinite si afterschool-uri

“Impresionează în mod special importanța pe care Britanica Learning Centre o acordă atingerii unui nivel înalt al predării, dovedită prin investiția mare de timp şi resurse făcută în dezvoltarea metodologiei de predare.  Roadele acestei investiții au reieşit în mod clar prin calitatea profesorilor observați la cursuri.”

Martin Roundell Greene, inspector EAQUALS

Britanica Learning Centre este partenerul de incredere care isi asuma sa livreze un program profesionist de invatare a limbilor straine in gradinitele si afterschool-urile partenere.

O gradinita sau afterschool de succes trebuie sa ofere un program de invatare a limbii engleze sau germane, eficient si apreciat de parinti.  Experienta ne arata ca acesta reprezinta un element foarte important pentru parinte in decizia de a alege locul unde sa isi inscrie copiii.

Britanica Learning Centre este un nume cu greutate in domeniul invatarii limbilor straine si isi doreste sa realizeze parteneriate strategice cu gradinite si afterschool-uri pentru care sa garanteze un program profesionist de invatare a limbilor straine.

Cum alcatuim programul

Pentru inceput vom analiza cu atentie, impreuna cu conducerea institutiei partenere parametrii in care se doreste organizarea cursurilor:

 • subiectele abordate si suportul de curs
 • frecventa lectiilor – program intensiv sau extensiv
 • finalitatea – obtinerea unei certificari Cambridge pentru afterschool-uri sau organizarea unui eveniment pentru parintii copiilor din gradinita.

Departamentul educational de la Britanica va crea programul de studiu ce va fi apoi discutat si aprobat de institutia educationala partenera.

Britanica va sustine cursurile cu profesorii special pregatiti pentru lucrul cu copiii de gradinita sau cu cei de clase primare si gimnaziale.

Parintii vor primi rapoarte si vor fi invitati la lectii deschise pentru a se asigura de progresul real pe care il inregistreaza copiii lor.

La final de an, organizam examinarile Cambridge sau Trinity College London pentru copiii de varsta potrivita si care isi doresc obtinerea unei recunoasteri internationale a cunostintelor lor.

 • Clasele a I-a si a III-a – certificare Trinity College London
 • Clasele a II-a, si de la a IV-a in sus – certificarea Cambridge

Metoda de predare Britanica

Elementele definitorii ce ne caracterizează predarea sunt:

 • Învățarea prin descoperire și repetarea informației în contexte autentice
 • Folosirea unor tehnici de predare și resurse adaptate vârstei copiilor – jocuri, imagini, înregistrări audio și video, cântece, rhymes, etc.
 • Exersarea interactivă prin activități în perechi și grupe
 • Accentul pe conversație și vorbire liberă
 • Dezvoltarea încrederii în sine a copiilor prin atitudinea caldă, prietenoasă a profesorului și utilizarea unor tehnici de feedback pozitiv
 • Abordarea constructivă a greșelii ca o oportunitate de învățare
 • Ritmul lecției este dinamic și antrenant, astfel încât să nu intervină plictiseala

Materialele de studiu sunt create la edituri prestigioase din Marea Britanie şi sunt alese de către Departamentul Educaţional astfel încât să fie captivante şi să aducă un progres real şi vizibil (distractive dar şi intensive).

Profesorii centrului nostru sunt absolvenți ai unor Facultăți de limbi străine sau au o cunoaștere foarte bună a limbii pe care o predau, dovedită printr-o certificare internațională. Pe lângă compentența lingvistică, ei au talent pedagogic manifestat prin răbdare, spirit ludic și entuziasm în a se conecta cu copiii. Toate acestea sunt desăvârșite prin tehnicile și abilitățile de predare pe care le-au dobândit prin experiența la clasă, training-urile interne sau certificările internaționale pe care le dețin.

Ce oferim copiilor

Cursuri de limbi străine pentru copii – engleză si germană

Beneficii:

 • Copiii învață o limbă străină în mod natural, prin joc și interacțiune continuă cu profesorul și ceilalți copii.
 • Începând cu clasa a 2-a, copiii sunt pregătiți să treacă cu succes examenele Cambridge -Young Learners’ Examinations. Pentru clasa I-a și a III-a, copiii sunt pregătiți să susțină examenul internațional Trinity College London.
 • Materialele de studiu sunt interesante și le sporesc cunoștințele generale.
 • Cursurile de grup măresc semnificativ abilitățile de socializare ale copiilor – ei devin mai deschiși și capabili sa-și facă prieteni noi.
 • Grupele de studiu sunt de 4-10 copii
 • Avem o abordare flexibilă a ofertei de preț, în funcție de posibilitățile și contextul fiecărei instituții educaționale cu care devenim parteneri
 • Comunicăm cu părinții prin rapoarte de progres, invitații la lecții deschise si întâlniri online cu profesorul de la clasa.

Structura cursului:

Sesiuni de 60 de minute pentru copiii de grădiniță și de 90 de minute pentru copiii de clasele primare. Frecvența este de 2 ori pe săptămână, pentru cursurile extensive si de 3 ori sau mai mult, pentru cursurile intensive, pe toată durata anului școlar, din septembrie până în iunie.

Va asteptam cu drag sa punem impreuna
bazele unei calatorii lingvistice memorabile!