Succes la a 5-a Intensiv

Curs intensiv de limba engleza

Succes la a 5-a Intensiv

Curs intensiv de limba engleza

Succes la a 5-a Intensiv
Curs ONLINE de pregatire pentru
admiterea la clasa a 5-a intensiv engleza

Copiii de clasa a 4-a care doresc sa intre la clasele cu invatarea intensiva a limbii engleze pot accesa acum cursul pregatit de profesorii experimentati de la Britanica special cu acest scop.

Vom exersa probele de examen date in anii trecuti, vom invata sa extragem informatia esentiala dintr-un text si sa ne exprimam fluent in scris si oral, exact la nivelul pe care il pretind probele de la acest examen.

Cursul “SUCCES la a 5-a INTENSIV” se adreseaza cursantilor care:

  • Au deja un nivel* bun de cunoastere a limbii engleze, (cel putin A1+), si doresc sa isi mareasca sansele de a face fata cu succes competitiei intrarii la o clasa de intensiv engleza in scoala sau liceul in care vor sa ajunga
  • Vor sa obtina rezultate maxime la examen si sunt dispusi sa lucreze intensiv pentru a-si indeplini obiectivul

_________
*in cazul copiilor care nu urmeaza deja un curs la Britanica, nivelul va putea fi demonstrat prin prezentarea unui certificat de limba cu nivelul A1 sau prin efectuarea unui test de plasare online + o scurta evaluare orala

Obiectivele si metoda de lucru:

  • Cursul se va axa pe formatului examenului: fiecare parte va fi prezentata, discutata si analizata la clasa, astfel incat copiii vor cunoaste in detaliu structura, dar si cerintele examenului.
  • Tematica va fi axata pe subiecte de examen date in anii trecuti: pentru ca exercitiul aduce perfectiunea, ne vom concentra pe parcurgerea a cat mai multor teste de pregatire.
  • Feedback constant si personalizat: copiii vor lucra in grupe mici si in perechi, atent monitorizati de profesor, care le va spune ce mai au de facut pentru a-si imbunatati rezultatele.
  • Predare adaptata la nevoile cursantilor: folosind metoda test-teach-test (evaluare-predare-evaluare), profesorii vor explica acele elemente de gramatica sau vocabular pentru care cursantii au nevoie de consolidare, in functie de rezultatele lor.
  • Platforma Zoom, pe care se va desfasura cursul, ofera un cadru ideal pentru un nivel ridicat de interactivitate in mediul online. Grupele vor fi de maximum 8 – 10 copii, astfel ca fiecare participant sa poata interactiona cat mai mult cu profesorul si cu colegii de grupa.

Structura cursului:

Frecventa 1 sesiune de 1.5 ore/saptamana
Durata sesiune 16 sedinte a cate 1.5 ore
Numar total ore 24 ore
Pret total curs
Orar Vinerea dupa amiaza
Mediul de desfasurare Online (in functie de cerere, cursul se poate desfasura si la unul dintre centrele Britanica)

Contact:
telefon 0374 336 200 (numar cu tarif normal)
e-mail  kids@britanica.ro