PROFESORI

Daniela I

Diana Iftinchi

Mentor si profesor de limba engleza

Diana este profesor in cadrul Britanica Learning Centre din 2015. In anul 2018 a devenit mentor al profesorilor noi si a inceput sa tina traininguri si workshopuri interne.

In cariera sa inceputa in 2003, Diana a lucrat cu grupe de varsta primara si gimnaziala, atat in invatamantul de stat, cat mai ales in cel privat. Pe parcursul acestor ani, elevii sai au avut rezultate excelente la Examenele Cambridge, concursuri si admiterea la prestigioase universitati internationale, de exemplu Oxford University.

Diana are BA in Teaching English obtinut la Universitatea Transilvania Brasov si a obtinut punctaj maxim la examenul Teaching Knowledge Test for Young Learners by Cambridge Assessment

Anca B

Anca Bulintis

Coordonator academic si profesor de limba engleza pentru copii

Anca si-a inceput cariera de profesor de limba engleza in urma cu 12 ani, imediat dupa ce a absolvit sectia de filologie engleza-franceza din cadrul Universitatii “Lucian Blaga” din Sibiu. De-a lungul timpului,  Anca a participat la multe conferinte si cursuri de perfectionare, in 2019 obtinand certificarea CELTA , una dintre cele mai importante certificari internationale pentru profesorii de limba engleza.

Lucrand atat in scoli din tara cat si din strainatate, Anca s-a specializat pe clasele primare si gimnaziale pregatind copiii pentru examenele Cambridge si Trinity. In 2018 ea s-a alaturat echipei Britanica pe postul de coordinator academic pentru cursurile destinate copiilor .

Anca B

Alexandra Simion

Profesor de limba engleză pentru copii si adolescenți

“ Teaching ul reprezinta atat o profesie insa si o pasiune pe care am dezvoltat-o de cand eram in liceu si care este in continua crestere. Este important sa te dezvolti ca si trainer, sa participi la seminarii, conferinte, training-uri si sa devii mentor pentru alti traineri aflati la inceput de drum. Britanica mi-a oferit sansa de a creste si de a simti ca apartin undeva. Reprezinta locul in care lucrez cu drag de 11 ani si in care am legat prietenii ce vor dura o viata!”

cristian t

Cristian Tițu

Profesor de limba engleză pentru copii si adolescenți

Cristian este absolvent al specializării Studii Americane și al masterului Studii Anglo-Americane, programe cu predare in limba engleză, din cadrul Facultății de Litere a Universității “Ovidius” Constanța, pe durata cursurilor urmând, ca și colegii săi, programul de pregătire psihopedagogică din cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației. De asemenea, acesta a participat la o serie de cursuri și seminarii menite să-i dezvolte noi abilități pentru a fi mereu la curent cu metodele actuale de predare, folosindu-se deseori de tehnologie și diferite aplicații în cursurile sale.

Experiența acestuia este reprezentată de lucrul cu copiii din clasele primare și până la adolescenții aflați pe băncile liceului, pregătindu-i pe aceștia pentru a obține rezultate optime în cadrul examenelor de tip Cambridge.

Cristian se remarcă prin firea sa deschisă si entuziastă, este o persoană flexibilă, care se poate adapta la orice situație, dorind ca pe lângă profesorul de engleză, să fie și un bun prieten al elevilor.

alexandra t

Alexandra Tanase

Profesor de limba engleza

Alexandra a absolvit Facultatea de Filologie engleza din cadrul Universitatii La Rioja din Spania. Ulterior a urmat un program postuniversitar de formare psihopedagogica oferit de Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei. A participat la diverse seminare si cursuri de perfectionare. In spate are o experienta de 7 ani in predarea limbii engleze si 2 ani in predarea limbii spaniole.

roxana i

Roxana Iordache

Coordonator academic si profesor de limba engleza pentru copii

Roxana a absolvit sectia de Filologie engleza-germana si masteratul de Traduceri Specializate si Studii Terminologice la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii Bucuresti, urmand in acelasi timp programul de formare psihopedagogica pentru profesia didactica din cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei. A obtinut certificarile Cambridge Advanced si IELTS cu calificative maxime, participand de asemenea la numeroase conferinte si cursuri de perfectionare. In 2019 a obtinut certificarea CELTA, cea mai importanta certificare internationala pentru profesorii de limba engleza.

Are o experienta de 10 ani in predarea limbii engleze copiilor, specializandu-se pe clasele primare si gimnaziale si pe pregatirea copiilor pentru examene Cambridge, iar din 2018 este coordonator academic pentru cursurile noastre dedicate copiilor si adolescentilor.

dianac

Diana Ciucu

Profesor limba engleză

Diana a absolvit secția de Filologie engleză-germană și masteratul de Discurs și Argumentare din cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine (Universitatea București), urmând în același timp programul de formare psihopedagogică pentru profesia didactică din cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației. A participat și participă la numeroase conferințe și cursuri de perfecționare.

Diana are o experiență de peste 10 ani în predarea limbii engleze, atât în sistemul privat, cât și în cel de stat. Diana s-a specializat pe clasele primare și gimnaziale, dar și pe pregătirea copiilor pentru examene Cambridge.

dianap

Dana Pantelimon

Profesor limba engleză

Absolventa a Colegiului National Traian din Drobeta Turnu Severin, sectia Limbi moderne, Dana a urmat cursurile Facultatii de Stiinte Politice, Filosofie si Comunicare, sectia Relatii Internationale Studii Europene a Universitatii de Vest din Timisoara. In 2008 s-a mutat la Bucuresti pentru ca a fost admisa in programul masteral multidisciplinar Teoria si practica imaginii, program al Centrului de Excelenta in Studiul Imaginii (CESI), un parteneriat intre Universitatea Bucuresti si Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu. Datorita backgroundului multidisciplinar si dorintei de cunoastere, Dana a avut oportunitatea sa studieze in strainatate si a activat ca voluntar in foarte multe proiecte.

Dana si-a descoperit pasiunea pentru teaching acum 10 ani. A urmat un stagiu de practica de un an, in calitate de Teaching Assistant la Consiliul Britanic din Bucuresti, iar in 2014 a fost admisa la un curs de specializare la International House(IH) in Praga, unde a obtinut certificarea CELTA – Certificate in English Language Teaching  to Adults- devenind Cambridge Certified Trainer. Intrucat si-a dorit sa lucreze in mod special cu copiii, Dana a urmat diverse cursuri de specializare si a obtinut si certificatul Cambridge TKT Young Learners.

Dragostea pentru copii si daruirea cu care ii ajuta pe micuti sa invete limba engleza, se observa nu doar din modul in care relationeaza cu elevii ei, dar si datorita rezultatelor foarte bune pe care le obtin copiii la testele Cambridge.