PROFESORI

profesori si prieteni pentru cursanti

Profesorii-prieteni, pentru performanta ta lingvistica

Centrul Britanica s-a format in jurul unor oameni care nu sunt doar profesori excelenti, ci si sfatuitori si prieteni.

In echipa Britanica Learning Centre sunt selectati doar traineri si profesori cu atitudine si aptitudini de mentor, ale caror calitati profesionale sunt dublate de pasiune si placerea de a comunica. Astfel s-a conturat o familie ai carei membri au aceeasi viziune, pentru care drumul catre performanta este destins si placut.

De asemenea, centrul Britanica este o organizatie care invata permanent si in care accentul pus pe training si dezvoltarea profesionala a echipei educationale are o importanta capitala.

Ceea ce cautam si dezvoltam in fiecare profesor sau trainer care devine parte a echipei noastre, pentru a asigura cea mai buna calitate a cursurilor, este urmatorul set de calitati si abilitati:

INSUSIRI DE BAZA, DE LA CARE PORNIM – cerute la angajare

  • Cunoasterea limbii straine cel putin la nivel B2-C1
  • Prezenta – pentru ca dorim sa oferim cursantilor nostri o experienta de invatare cat mai profesionista si increderea in faptul ca informatiile oferite sunt sigure, profesorii centrului Britanica sunt increzatori in ei insisi, controleaza situatiile de invatare in care se afla si ofera tot respectul si atentia cuvenita participantilor.
  • Pasiunea pentru meseria de profesor – ceea ce la Britanica se traduce prin inclinatia naturala de a-si sprjini elevii in calea lor de invatare.

CERINTE STANDARD – calitati pe care profesorii trebuie sa le asigure in predarea cursurilor 

  • ABC-ul predarii in maniera comunicativa. Profesorii Britanica stiu tehnicile de baza cerute de abordarea comunicativa pe care o promovam in predarea limbilor straine pentru ca participa la un program riguros de training intern.
  • Exista un plan pregatit inainte de lectie dupa care profesorul isi ghideaza predarea. Toate sesiunile de curs de la Britanica au la baza un plan, care asigura combinatia cea mai potrivita de recapitulare, predarea materiei noi, exersarea si consolidarea acesteia, pentru a oferi cursantilor siguranta in exprimare. Scopul pe care dorim sa il celebram la fiecare sesiune de curs sau lectie, impreuna cu elevii nostri, este vorbirea libera, fara sprijinul profesorului, in conversatii sau prezentari vii si captivante.
  • Dezvoltarea unui portofoliu personal de activitati. Profesorii si trainerii de la Britanica adapteaza metoda comunicativa stilului personal si isi creaza in timp un set de activitati testate in diferite situatii de predare, care si-au dovedit eficienta in timp. Astfel, ei sunt plini de resurse, creativi si adaptabili la fiecare situatie de invatare in parte.

CIREASA DE PE TORT – calitati ce vin cu experienta, pe care urmarim sa le dezvoltam in programul Britanica de training intern al profesorilor si trainerilor

  • Controlul vocii, a atitudinii corporale si a altor elemente non-verbale care fac predarea mai eficienta si mai placuta pentru participanti.
  • Predarea materiei intr-un stil captivant, motivant, cu o alternanta potrivita intre dinamism si concentrare linistita.
  • Sustinerea unor sesiuni creative, pline de umor si provocari interesante pentru cursanti
  • Rafinarea metodei de predare prin stapinirea perfecta a manierei de corectare a greselilor, dinamicii clasei, ritmului si trecerii de la o secventa de predare la alta.

Contacteaza-ne acum!

Completeaza formularul de inscriere si te vom contacta in cel mai scurt timp.