Cursuri Online si Hibrid

personalizate si interactive, urmarind nevoile organizatiei

Cursuri Online si Hibrid

personalizate si interactive, urmarind nevoile organizatiei

In zilele noastre, cand tehnologia a avansat la un stadiu la care nimeni nu visa in urma cu 20 de ani, procesul de invatare si modul lui de desfasurare s-au schimbat la fel de spectaculos.

Distanta nu mai reprezinta un impediment pentru conectarea profesorului cu elevii, iar orele se desfasoara cu usurinta in mediul online, prin modalitati de comunicare variate si atractive.

Clasele virtuale  ofera interactiune în timp real între student si profesor – similar unei clase fata in fata obisnuita. Profesorul faciliteaza invatarea, ofera explicatii, intervine prompt pentru corectarea unor probleme de intelegere si ajuta la mentinerea motivatiei necesare pentru ca participantul la curs sa isi atinga obiectivele intr-un mod eficient si placut.

Britanica detine sali de curs dotate cu echipament moderne, adaptate videoconferintelor, pentru o experienta cat mai buna in invatarea prin clase virtuale.

Toate avantajele specifice pe care Britanica urmareste sa le puna la dispozitia clientilor sai in cadrul cursurilor fata-in-fata se regasesc si in context online.

Corporate Department Manager
Olimpia Chirea