Cursuri pentru companii

personalizate, urmarind nevoile organizatiei dvs.

Cursuri pentru companii

personalizate, urmarind nevoile organizatiei dvs.

Partenerul de comunicare in afaceri

Centrul Britanica a colaborat, de-a lungul anilor, cu multe companii multinationale, pentru care a devenit un partener indispensabil prin contributia la cresterea competitivitatii si a profitabilitatii acestora.

Cursurile de limbi straine pentru companii sunt concepute si ajustate obiectivelor de comunicare ale fiecarei societati, pentru a-i oferi un avantaj lingvistic-cultural semnificativ.

Oferta cuprinde cursuri de engleza si germana, sau orice limba straina, la cerere. De asemenea, la cerere se pot organiza si cursuri specializate (nivel mediu-avansat) pentru urmatoarele domenii: finante-banci, contabilitate, customer care, servicii hoteliere, marketing & publicitate, resurse umane, IT etc.

Cursuri fata-in-fata

Cursurile fata-in-fata au fost pana in 2020, an de start al pandemiei, metoda de studiu preferata si general acceptat in mediul de business.

Britanica ofera in continuare, cu success, acest serviciu companiilor de mai bine de 15 ani, atat la sediul companiilor cat si in centrele Britanica

Cursuri imediat disponibile pentru urmatoarele limbi:
ENGLEZA ● FRANCEZA ● GERMANA ● ITALIANA ● SPANIOLA ● ROMANA PENTRU STRAINI
Precum si orice alta limba la cerere!

Avantajele cursurilor fata in fata de la Britanica:

 • Audit lingvistic initial, care iti asigura incadrarea pe nivelul de studiu potrivit si adaptarea obiectivelor la cerintele si asteptarile tale
 • Suport de curs actual si atractiv, creat de specialisti ai unor mari edituri internationale cum sunt Cambridge, Oxford, Pearson sau National Geographic
 • Grupe de studiu mici.
 • Diploma de absolvire EAQUALS, cu recunoastere internationala, dupa finalizarea unui nivel de studiu.

Trainerii Britanica:

 • instruiti, cu experienta in desfasurarea orelor fata in fata, te vor implica intr-o lume dinamica, ajutandu-te sa obtii rezultate maxime.
 • specializati prin programe de training intern si certificari internationale in predarea comunicativa a limbilor straine pentru adulti: CELTA, TEFL.
 • asigura un nivel inalt de interactivitate la ore, prin studii de caz, jocuri de rol sau alte activitati comunicative.

Cursuri Online si Hibrid

In zilele noastre, cand tehnologia a avansat la un stadiu la care nimeni nu visa in urma cu 20 de ani, procesul de invatare si modul lui de desfasurare s-au schimbat la fel de spectaculos.

Distanta nu mai reprezinta un impediment pentru conectarea profesorului cu elevii, iar orele se desfasoara cu usurinta in mediul online, prin modalitati de comunicare variate si atractive.

Clasele virtuale  ofera interactiune în timp real între student si profesor – similar unei clase fata in fata obisnuita. Profesorul faciliteaza invatarea, ofera explicatii, intervine prompt pentru corectarea unor probleme de intelegere si ajuta la mentinerea motivatiei necesare pentru ca participantul la curs sa isi atinga obiectivele intr-un mod eficient si placut.

Britanica detine sali de curs dotate cu echipament moderne, adaptate videoconferintelor, pentru o experienta cat mai buna in invatarea prin clase virtuale.

Toate avantajele specifice pe care Britanica urmareste sa le puna la dispozitia clientilor sai in cadrul cursurilor fata-in-fata se regasesc si in context online.

Platforma e-learning My English by Ardor – Oxford

Britanica Learning Centre ofera, pentru cei care isi doresc mai multa flexibilitate in studiul limbii engleze, o alta forma de de educatie si invatare – eLearning – si un nou produs: myEnglish by ARDOR

Avantajele cursului de limba engleza myEnglish:

 • Vei fi plasat exact pe nivelul de studiu potrivit si iti vei dezvolta abilitatile de vorbire in ritmul tau, de oriunde te-ai afla;
 • Ai acces continuu la explicatiile unui profesor care te va si stimula sa iti mentii motivatia de a invata;
 • Iti masori in permanenta progresul prin teste intermediare si finale inglobate in structura cursului;
 • Continutul cursului este atractiv si eficient, fiind creat de specialisti ai Universitatii Oxford.
 • Un curs online usor de utilizat, myEnglish este format din 12 niveluri ce variaza de la incepator la avansat, si care corespund nivelurilor A1 pana la C1 din Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi (CEFR).

 

Resursele la care vei avea acces pe parcursul cursului sunt variate si menite sa consolideze invatarea, sa o faca cat mai usoara, atractiva, eficienta si durabila:

Testul de plasare, care va evalua nivelul de engleza pe care il ai la inceputul cursului si care ajuta la integrarea corecta ca nivel de studiu.

Structura unui nivel de studiu myEnglish. Unitatile și testele de progres care alcatuiesc cursul.

Conținut suplimentar pentru a-ti extinde cunostintele prin sectiuni de articole, videoclipuri de afaceri, cultura organizationala, carti electronice, e-mailuri de lucru și expresii  verbale uzuale.

Instrumente de invatare utile, inclusiv un Dictionar myEnglish (Oxford Wordpower Dictionary) online cu elemente audio, la care se adauga o sectiune ce contine explicatii gramaticale pe scurt.

 

Pe parcursul intregului curs vei avea suportul profesorului Britanica Learning Centre care:

 • te va ghida prin intregul proces de invatare;
 • iti va trimite instructiuni si indicatii in ceea ce priveste cursul;
 • te va suna lunar pentru a discuta pe marginea progresului obtinut;
 • iti va raspunde la intrebari prin intermediul email-ului.

Iti va fi alaturi si profesorul virtual Annabel, care te va indruma la inceputul fiecarei unitati de curs si sectiune, oferindu-ti informatii utile, pe care le vei putea reasculta oricand iti doresti.

Audit lingvistic

Auditul lingvistic identifica nevoile punctuale ale angajatilor unei companii si ajuta la implementarea unei strategii corecte de training pentru invatarea limbilor straine necesare performantei

Auditul lingvistice este un instrument eficient pentru a evalua competentele lingvistice si:

 • pentru a alege cea mai buna strategie cand vine vorba de programul de training intern;
 • pentru a angaja persoanele potrivite in cadrul companiei, sprijinind procesul de onboarding;
 • pentru a incadra viitorul cursant la nivelul de studiu real, obligatoriu înainte de demararea unui curs.

Procesul de auditare poate fi aplicat la nivelul intregii companii, al unui singur departament sau al unui grup de angajati.

 

Avantajele auditului lingvistic:

 • imagine corecta si completa a abilitatilor lingvistice ale angajatilor, in urma unei evaluari independente, obiective si comprehensive.
 • costuri reduse, prin stabilirea unui numar exact de ore pentru ca participantii sa atinga obiectivele de invatare.

Etapele auditului:

 • Discutie initiala cu managerii pentru a stabili si clarifica obiectivele auditului lingvistic.
 • Demararea auditului lingvistic, raportat la Cadrul Comun European de Referinta pentru Limbi Straine.
 • Testarea scrisa a angajatilor prin intermediul unui test bine calibrat, programat pe platforma Britanica.Testarea orala a angajatilor de catre trainerii cu experienta de la Britanica.