Fit fürs Goethe-Zertifikat

Cursuri intensive pentru certificare

Fit fürs Goethe-Zertifikat

Cursuri intensive pentru certificare

Fit fürs Goethe-Zertifikat
Cursuri intensiv de pregatire pentru

examenele Goethe-Zertifikat (A1-C1)

Ai un nivel bun de limba germana si vrei sa sustii un examen Goethe-Zertifikat, insa ai nevoie de sprijin pentru a-ti perfectiona abilitatile in raport cu cerintele specifice de examen? Ti-ar placea sa lucrezi cu un trainer specializat, care sa-ti ofere clarificare si feedback constant? Atunci ai nevoie sa fii fit fürs Goethe-Zertifikat!

Cursurile Fit fürs Goethe-Zertifikat se adreseaza cursantilor care:

  • Au un nivel de cunostinte apropiat de cel necesar pentru sustinerea cu succes a examenului de care sunt interesati*: A1, A2, B1, B2 sau C1
  • Au nevoie sa sustina examenul dupa o perioada relativ scurta de pregatire intensiva, pentru a-si indeplini anumite obiective, cum ar fi admiterea la urmatoarea etapa de studiu (liceu, universitate)
  • Vor sa obtina rezultate maxime la examen si sunt dispusi sa lucreze pentru a-si indeplini obiectivul

_________
*nivelul va putea fi demonstrat prin prezentarea unui certificat de limba cu un nivel anterior nivelului dorit sau prin efectuarea unui test de plasare online + o scurta evaluare orala

 

Obiectivele si metoda de lucru:

  • Cunoasterea foarte buna a formatului examenului: fiecare parte va fi prezentata, discutata si analizata la clasa, astfel incat cursantii vor cunoaste in detaliu structura, dar si cerintele examenului.
  • Efectuarea unui numar ridicat de subiecte specifice: pentru ca exercitiul aduce perfectiunea, ne vom concentra pe parcurgerea a cat mai multor teste de pregatire.
  • Feedback constant si personalizat: cursantii vor primi feedback dupa fiecare exercitiu lucrat, vor sti unde se plaseaza din punct de vedere al punctajului si ce pot face pentru a-si imbunatati rezultatele.
  • Predare adaptata la nevoile cursantilor: folosind metoda test-teach-test (evaluare-predare-evaluare), profesorii vor explica acele elemente de gramatica sau vocabular pentru care cursantii au nevoie de consolidare, in functie de rezultatele lor.
  • Tehnici de examen: Profesorii nostri cu foarte multa experienta si pregatire pe examene Goethe vor impartasi cursantilor o multime de tips & tricks care sa-i ajute sa-si valorifice la maximum cunostintele in timpul examenului.
  • Simulari de examen: In timpul cursului, vom organiza simulari de examen, in urma carora cursantii se vor obisnui cu atmosfera si emotiile din ziua examenului.
  • Comunicare si interactivitate: cursantii se vor bucura in continuare de metoda Britanica de predare, bazata pe comunicare si pe bucuria de a invata.

Structura cursului:

Frecventa 1 sesiune/saptamana
Durata sesiune 12 sedinte a cate 3 ore (cu o pauza de 10 minute) + 1 sedinta de 4 ore (cu o pauza de 15 minute)
Numar total ore 40 ore
Pret total curs
Orar se va stabili in functie de disponibilitatea majoritatii cursantilor
Mediul de desfasurare Online (in functie de cerere, cursul se poate desfasura si la unul dintre centrele Britanica)

Contact:
telefon 0374 336 200 (numar cu tarif normal)
e-mail  kids@britanica.ro